Solarii (kit complet) pentru legume sau rasaduri

Producem si comercializam solarii (kit complet)pentru legume sau rasaduri cu suprafate incepand de la 27 mp, - (latime)4, 5 x 2, 35 (inaltime) x 6m (lungime)=27mp . Structura realizata din teava import Germania de 22 milimetri din otel tratat antirugina si vopsit in camp electrostatic cu pulberi anticorozive, folie de import Ungaria sau Grecia, stabilizata UV, triplistratificata, cu grosimea de 150 microni, insotita de certificat, cu rezistenta mecanica foarte buna, durata de viata a foliei de circa 5-7 ani, in conditii normale de exploatare si montaj. Arcele sunt dispuse din 2 in 2 metri, si conectate prin 3 profile (2 laterale si 1 pe coama), precum si tevi de sprijin fixate in pamant care ii asigura stabilitate si rezistenta. Prindere speciala, pe canal, fapt care permite o prindere rapida si usoara, precum si demontarea, intinderea foliei fara a o deteriora.
La comanda, livram si lungimi mai mari: adica 4, 5 x 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20......30 metri. Opional putem asigura aerisire fata spate, suporti pentru plante, sistem de udare cu picatura etc.
Toate ofertele pot fi personalizate in raport cu nevoile si cerinele dumneavoastra.
Se livreaza sub forma de kit complet care se monteaza rapid si usor.Solariile produse de noi se adreseaza in mod deosebit gospodariilo particulare, pentru productie si consum propriu.
Trimitem prin curier rapid oriunde in tara.
Detalii si preturi pe http://www.bunulgospodar.ro