SUPLIMENT ALIMENTAR EXELA

De ce EXELA este necesar fiecarui om? Si mai ales pentru omul contemporan? De ce este necesar preparatul EXELA in aceasta perioada de iarna, cand se acuteaza bolile provocate de raceli si virusi?
Acest preparat impreuna cu saliva formeaza un “medicament” unic si foarte pretios pentru orice organism. Preparatul EXELA este compus din microelemente ale plasmei marine din marea Egee, activate cu ioni de metale nobile (cupru si argint) si el are formula sa chimica, foarte asemanatoare cu formula chimica de microelemente din sangele uman. De aceea EXELA nu poate fi toxica. EXELA are proprietati antiseptice si antioxidante. Multi medici si specialisti au remarcat, obsrvand rezultate la pacienti ca preparatul EXELA este necesar fiecarui om, pentru ridicarea imunitatii, dezintoxicarea organismului, protectie de virusi si in deosebi de gripa, pentru reglarea digestiei si a greutatii corporale. Este un preparat care stopeaza imbatranirea si lungeste viata omului. Este contraindicat numai pentru gravide. Sa demonstrat, ca plasma marina poate provoca nastere prematura.
Tehnologia EXELA a fost mentionata la mai multe expozitii regionale si internationale cu medalii de aur, argint si bronza, diplome de excelenta, ordinul stiintific “Leonardo Da Vinci”.