Foraje puturi apa

Foraje puturi apa, foraj de mica si medie adancime, denisipari, intretineri puturi, curatare puturi, foraje puturi adancime apa potabila, apa menajera, alimentare cu apa, foraje apa, foraje fantani, forari fantani, documentatie si avize sanitare, foraje studii, instalatii carotaj, foraj umed, foraj uscat, foraje bucuresti, foraje giurgiu, foraje teleorman, foraje dambovita, foraje ilfov, foraje brasov, foraje craiova, piloni de sustinere, pompe de caldura, foraje orizontale.
Forajele de captare a apei se executa la cererea clientului folosind tubulatura de tip PVC ECOLOGIC AVIZAT SANITAR CU CERTIFICAT DE CALITATE.
Diametrele pot fi de 125 mm, 140 mm, 160 mm, 200 mm. Foraje de mica adancime de la 5 m-20 m, forajele de medie adancime de la 20 m-80 m.
Se folosesc filtre screen sau Johnson in functie de granulatia stratului. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon.
Puturile de apa sunt exploatabile cu pompe submersibile 220V D=100 mm sau cu pompe 220V de suprafata cu tub ejector de fund.