Asociere producere legume ecologice proaspete si procesate

Suntem o firma, la 8 km nord de Curtea de Arges, care producem si pocesam legume ecologice, experimental, in doua cicluri pe an, in sera semiingropata, ecosolara, "Gradina Ursului ", cu suprafata totala de 1000 mp si suprafata utila de cultura de 540 mp .
Principiul fundamental al acestui tip de sera, unic in tara, este stocarea, pe timpul verii, a unei cantitati uriase de caldura, in pamantul din jurul ei, astfel incat iarna sa fie nevoie doar de un aport mic de caldura. De asemenea, aerul cald si umed din sera este circulat fortat prin tevi de drenaj subterane, racindu-se vara si incalzindu-se iarna, cedand umiditatea . Se creeaza echilibrul perfect intre plante si atmosfera din sera, idealul oricarui legumicultor.
Suntem in curs de certificare ecologica a serei (anul 3 de conversie ) .
Suntem constienti ca acesta va fi viitorul producerii legumelor de calitate si cu costuri mai mici, in Romania si dorim sa ne extindem accesand fonduri europene pe submasura 4.1 ( investitii in exploatatii agricole ) . Ca urmare a dorintei unuia dintre asociati de a se retrage, din motive prersonale, cautam o persoana care detine competentele si calificarea profesionala adecvate si care doreste sa investeasca in aceasta firma, pentru a deveni rentabili, prin punerea in aplicare a celor constatate pana in prezent, prin extinderea serei, precum si prin realizarea unui lant alimentar integrat : productie/procecare/comercializare (mai ales in zona Bucuresti) .
Cu stima, Administrator ing. Cretu Ion 0723.672.219